Teknikinformatör till ingenjör- och designföretag i Gävle

Teknikinformatör till ingenjör- och designföretag i Gävle

Nu söker vi en person som har examen från högskolan inom information, teknik eller grafisk design som brinner för systematiska utredningar och dokumentation. Är detta du? Kom in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som teknikinformatör hos vår kund kommer du att ingå i Sektionen Hälsosäkerhet Norr som jobbar med maskinsäkerhet och arbetsmiljö. Du kommer att utgå ifrån Gävle men ha din kundbas mellan Uppsala och Söderhamn. Då du är junior inom yrket så kommer du under din första period bli handledd och få följa med seniora kollegor ut för att komma in i arbetet. Arbetsuppgifter inkluderar:
  • Arbete hos industrikunder
  • Regelbundet arbete med systematisk utredning gällande arbetsmetoder som rör industriell verksamhet
  • Beskriva detaljerat i text och dokumentera arbetsmetoder
  • Utföra platsutredningar
  • Jobba med arbetsmetoder inom maskin och process för att därefter kunna upprätta och överlämna information till arbetstagare
Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom information, teknik eller grafisk design. o Svenska och engelska i tal och skrift
  • Projektarbete eller sommarjobb med teknisk inriktning.
Meriterande: o Arbetslivserfarenhet från arbete med teknisk inriktning eller dokumentation o Körkort

Villkor

Start: Omgående alt. enligt överenskommelse
Placering: Gävle
Arbetstider: Vardagar 07-16 alt. 08-17
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. Företaget har idag 16 000 personer anställda nationellt. Sektionen Hälsosäkerhet Norr består idag utav 3 personer och söker nu förstärkning i teamet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.