Projektledare inom lokalsamordning till expansivt bolag

Projektledare inom lokalsamordning till expansivt bolag

Är du en projektledare med några års erfarenhet av projektledning och/eller bygg och fastighet?
Söker du ett uppdrag med lite mer variation?
Då har vi ett passande uppdrag för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att arbeta hos vår kunds kunder med att samordna projektportföljen kring lokalfrågor.
Arbetet går ut på att ha kontroll på hur många projekt som är igång, vilka som ska startas upp och hur de ska drivas framåt i processen.

Projekten rör lokalfrågor för olika myndigheter i Sverige - både ny-, och ombyggnadsprojekt och som projektledare skall man främst hjälpa myndigheterna att hitta nya lokaler till sina medarbetare på olika orter i Sverige,

Din profil

För att lyckas och trivas i tjänsten ser vi att du har:
  • Relevant högskoleutbildning inom bygg, fastighet eller ekonomi.
  • Talar och skriver flytande svenska.
  • Har minst 3års erfarenhet inom bygg/fastighet eller projektledning.
  • Har svenskt medborgarskap då projektet är säkerhetsklassad, fullständig registerkontroll kommer utföras.
Dessutom är det meriterande om du har:
  • Erfarenhet av fastighetsförvaltning och lokalplanering
  • Erfarenhet av att arbeta kundorienterat och serviceinriktat
  • Kunskap om arbetsmiljöfrågor
Villkor

Start: enligt ö.k.
Omfattning: Heltid
Lön: enligt ök.
Ort: Gävle

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar heltäckande med rådgivning inom hela fastighetsprocessen. Dom arbetar från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser av lokalbehov vidare till genomförandeskedet med förstudie, projektering, produktion och besiktning för att slutligen även vara rådgivande expertstöd i förvaltningsskedet med bland annat förvaltningsstrategier och överlåtelser. I de olika faserna tar man även in underleverantörer i nätverket men bolaget håller själva ihop helheten.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.