Junior projektör till ledande teknikkonsultföretag

Junior projektör till ledande teknikkonsultföretag

Är du en positiv och nyfiken person i början av din yrkeskarriär? Har du intresse för järnvägsindustrin? Vi har tjänsten där du har stora möjligheter att utvecklas och växa i företaget - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som projektör i järnvägsgruppen hos vår kund kommer du att få en introduktion av företaget, gruppen och vilka olika områden det finns inom gruppen. Du kommer få testa på alla delar för att sedan välja den inriktning du finner mest intressant. Det kan vara tele- signal- spår- eller elkraft. Du kommer att tilldelas en handledare i form av en senior kollega. Du kommer att vara med och arbeta i befintliga projekt genom att projektera i CAD och delta i projektmöten.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbidlning från YH eller högskola
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort
  • Relevant erfarenhet från extrajobb, sommarjobb eller examensarbete
  • Kunskap av CAD-program
  • Intresse för järnväg
Vi söker dig som har ett intresse för järnvägen.Är driven och har viljan att lära sig samt är proakiv och initiativtagande.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse i Augusti
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 08-17 med flex
Placering: Gävle

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som skapar lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur. Företaget startades 1942 och sedan dess har man byggt en koncern med 2400 medarbetare verksamma i Sverige, Norge, Danmark, England och Finland.

Du kommer att arbeta på kontoret i Gävle. Järnvägsgruppen som du kommer att tillhöra består av 11 härliga kollegor. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.