B2B-säljare / Distriktssäljare

B2B-säljare / Distriktssäljare

Är du en driven säljare som uppskattar självständigt arbete med stor frihet men som också finns där för teamet? Har du ett antal års erfarenhet från B2B-försäljning, gärna inom byggbranschen? Då kanske du är den vi söker till rollen B2B-säljare/Distriktssäljare Norr.

Om tjänsten
Rollen som B2B-säljare/Distriktssäljare Norr innebär följande huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Utveckla Fibos B2B-verksamhet, tillsammans med landschefen
 • Bearbeta samt etablera kontakt med nya B2B-kunder och återförsäljare
 • Hantera existerande B2B-kunder
 • Bearbeta arkitekter, konsulter för att få Fibos produkter föreskrivna i större utsträckning
 • Informera kunder om Fibos produkter och sälja in t.ex. kampanjer och aktiviteter
 • Vid behov ansvara för utbildning av Fibos produkter till alla kunder inom ansvarsområdet
 • Ansvara för industri och byggsektorn samt bearbetning av nya kunder inom alla angränsande segment, exempelvis o Hustillverkare
 • Kommunala och privata fastighetsbolag
 • Byggentreprenörer
 • Hotell
 • Hyresgästföreningar
 • Ansvar för hela försäljningscykeln: från enskild förfrågan till fullskaligt projekt; från nykundsbearbetning till avtal
 • Förstå och hantera det praktiska inom tekniken för att på så sätt möta efterfrågan från kund på ett korrekt sätt
Som distriktsansvarig säljare för Norr bearbetar du regionen från Stockholm och norrut. Tjänsteresor inom distriktet förekommer. Vi ser med fördel att du bor i regionen, t ex i Uppsala eller Gävle, då du kommer utgå från ditt hem.

Om dig
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av utvecklande försäljning, t ex i rollen som account manager eller liknande. Du har därmed djupgående kunskaper kring hela försäljningscykeln. Vi tror också att du har arbetat med t ex byggföretag, bygghandel, bostadsbolag, hyresgästföreningar eller andra intressenter i branschen. Har du erfarenhet inom projektledning är det meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad och har god planeringsförmåga då vi ställer höga krav på eget ansvar. Du har god kommunikativ förmåga, är lyhörd och samarbetar väl med både kunder och kollegor. Du är engagerad och resultatinriktad och driver dina affärer framåt med uthållighet. Du har sinne för service och trivs med att dela med dig av dina kunskaper för att utveckla B2B-sektorn i hela företaget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett självständigt och fritt arbete där du har stor möjlighet att påverka din arbetsdag. Du får arbeta med intressanta, hållbara produkter som ligger i tiden och får vara med på vår tillväxtresa i Sverige. Vi har ett öppet klimat med tät dialog mellan kollegor, landschef och t ex kundcenter i Norge. Tjänstebil ingår i tjänsten.

Kontaktuppgifter
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan. Vänligen bifoga CV och personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Adecco använder tester och ibland videointervju som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Det är viktigt att du gör dessa för att komma vidare i rekryteringsprocessen. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan senast 4 december.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Anette Eriksson, anette.eriksson@adecco.se, 018-65 33 06.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Fibo är ett norskt teknikföretag och ledande leverantör av högkvalitativa, vattentäta väggsystem. Vårt huvudkontor ligger i Lyngdal, där vi i enlighet med LEAN-modellen designar, utvecklar och producerar nästa generations vattentäta väggsystem i moderna lokaler med den senaste produktionstekniken. Fibos väggsystem produceras av certifierat och förnybart trä och är betydligt enklare att installera, billigare och mer miljövänligt än kakel. Det är godkänt för svenska våtrum och har 15 års garanti. Företaget ägs idag av FSN Capital och omsätter totalt i koncernen ca 700 mkr, varav ca 60 mkr i Sverige. I Sverige finns ett säljbolag. För mer information om företaget; se www.fibo.se

Sökord:
Säljare, sälj, B2B, Distriktssäljare, Sales, Key account, Marknad, bygg, vägg, våtrum, kök, ytskikt, tätskikt, job, jobb, Fibo, Adecco
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.fibo.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.