Företagssjuksköterska till Feelgood Företagshälsovård

Företagssjuksköterska till Feelgood Företagshälsovård

Är du utbildad företagssjuksköterska/distriktsjuksköterska och ett starkt intresserad av att arbeta med hälsofrämjande insatser i en kundnära roll på Sveriges ledande företag inom företagshälsovård? Då kan tjänsten på Feelgood Gävle vara något för dig!

Randstad Care söker på uppdrag av Feelgood en företagssjuksköterska för fast tjänst till enheten i Gävle. Som företagssjuksköterska kommer du jobba hälsofrämjande med arbetsmedicinska tjänster åt Feelgoods kunder. Dina arbetsuppgifter är fokuserade på bl.a. lagstadgade undersökningar (tillsammans med läkare), vaccinationer, riskbruk och drogtestning, arbetsmiljöundersökningar, hälsoundersökningar, rådgivning och utbildningar.

Som företagssjuksköterska ligger fokus på nyttan för Feelgoods kunder, det är därför viktigt att du är konsultativ och driven för att trivas och lyckas i denna roll. Du blir en del av ett team där ni utnyttjar varandras specialistkompetens på bästa sätt. Du jobbar med andra sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter, beteendevetare, psykologer med flera. Som anställd på Feelgood har du tillgång till ett nära och coachande ledarskap och du har möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt och struktur. Som nyanställd får du en gedigen introduktion och en mentor som fungerar som stöd och bollplank.

På Feelgood tjänstgör du enbart på helgfria vardagar 8-17. Tjänsten är tillsvidare och i första hand 100%, men tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten.

Uppdragsgivare:
Feelgood, Gävle

Kvalifikationer:
Specialistutbildad företagssjuksköterska alt. distriktssjuksköterska.

Ort:
Gävle

Omfattning:
Heltid, tillsvidare

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Lön:
Individuell lönesättning

Senaste ansökningsdag:
2018-09-08 tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, se därför till att ansöka så snart som möjligt!

För mer information om tjänsten kontakta:
Kandidatansvarig: Therese Osvald på therese.osvald@randstad.se alt. telefon: 070- 309 78 08
Mer info
Kontaktperson Sanna Haglund
Telefon 0703771348
Område Gävle
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 8 sept (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.