Inköpare/projektadministratör till Fastighetssnabben

Inköpare/projektadministratör till Fastighetssnabben

I rollen som inköpare stödjer du verksamhetens olika behov av inköpsfrågor. Du leder och driver upphandlingsprocesser, förhandlar och förvaltar avtal och upprätthåller leverantörsrelationer och deras prestation.

Vidare bistår du verksamheten med analyser för att identifiera projekt och komma med rekommendationer som kan leverera kostnadsbesparingar och/eller värdeförbättringar med hållbarhet i fokus. Inköpsanalyserna bildar underlag för inköpsstrategier med syfte att åstadkomma kort- och långsiktiga besparingsmål.

I rollen som projektadministratör bistår du verksamhetens olika delar genom aktivt deltagande samt administrativt stöd.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med inköp samt har ett stort intresse för ordning och reda samt en väl utvecklad administrativ förmåga.

Som inköpare ingår du i teamet som jobbar inom avdelningen för hållbarhet. Du ska vara självgående och ha lätt för att ta folk och struktur för att hantera många olika uppdrag samtidigt. I din roll ingår att rapportera till ledningen.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, strukturerad, nyfiken samt har ett stort intresse för att skapa lönsamhet med hållbarhet som en viktig faktor.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

Sista ansökningsdag: 2021-04-04. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Pelle Gussman, 010-130 86 44.

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fastighetssnabben.se
Sista ansökningsdag 4 apr 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Västerås, Norrköping/Linköping och Visby. Vi omsätter ca 350 miljoner och har ca 270 anställda.