Däckmontör inriktning industri och entreprenad till Euromaster i Gävle

Däckmontör inriktning industri och entreprenad till Euromaster i Gävle

Nu förstärker vi vårt team i Gävle med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Arbetet innebär att du kommer vara med och utveckla vår filial i Gävle med omnejd framåt. Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med däck för personbilar, lastvagnar, industri- och entreprenadmaskiner. I din roll kommer du att arbeta ute på plats hos kund och serva våra olika industrier med däck. För att trivas i den här rollen ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete, att du drivs av eget ansvar och kan arbeta självständigt. Du utgår från en av våra filialer i området. C-körkort är ett krav.
  • Har erfarenhet av arbete med däck inom industri eller entreprenad
  • Innehar C-körkort
  • Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs
  • Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag
  • Tidigare haft kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande
  • Har datorvana och erfarenhet av administration är meriterande.
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Pär Fredberg
Telefon 070-3829383
Område Gävle
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se