Takläggare

Takläggare

Är du takläggare med några års erfarenhet i bagaget och redo för nya utmaningar? Tror du på en grönare framtid, med solel som en självklar energikälla? Tycker du dessutom att det låter roligt att vara med och forma din arbetsenhet för att skapa de bästa förutsättningarna för toppklassigt montage? Härligt! Vi på Energihem tar nu steget och skapar vårt första team om två takläggare - och förhoppningsvis är du en av dom! Varmt välkommen in med din ansökan.

Energihem är ett expansivt företag med målet att ge våra kunder möjlighet att vara snäll mot både miljö och plånbok med hjälp av bland annat solelslösningar. Vi vill givetvis ha kompetenta team specialiserade mot respektive område, och för att trygga kvaliteten tar vi nu steget och utvecklar en enhet för takmontage. Detta leder till potentiella helhetslösningar för kund: bättre tak - bättre förutsättningar för solel! Du och din nya kollega kommer tillsammans med er närmsta chef forma och utveckla enheten för takläggning som förhoppningsvis kommer växa ännu mer framöver. Ni utgår från vårt Gävlekontor och kommer att åka ut till våra kunder runt om i landet, vilket innebär att resande och övernattningar förekommer.

I din roll kommer du bland annat:
  • Arbeta med olika sorters takläggning
  • Skapa och utveckla rutiner och arbetssätt tillsammans med chef och teamkollega
  • Ha kontakt med kunder samt kollegor från andra enheter och bygga goda samarbeten
  • Viss solcellsmontering och på sikt även enklare ställningsbyggen kan förekomma
Vi söker dig som...
Har några års erfarenhet av att arbeta med olika sorters takläggning från exempelvis tak- eller plåtslagarföretag. Har du erfarenhet av solelsmontage, relevant utbildning eller ställningskort är det givetvis meriterande för tjänsten. Du bör tycka att det är inspirerande att få forma och förbättra din roll kontinuerligt, samtidigt som du alltid prioriterar säkerhet och kvalitet. Om du dessutom är en kommunikativ person med positiv inställning så är det ett stort plus - det ska vara roligt att gå till jobbet!

Som person är du:
  • Ansvarstagande och driven
  • Noggrann och lämnar inget åt slumpen
  • Social och bra på att skapa goda kontakter med både kund och kollega
Hos oss på Energihem blir du del av en organisation med stort engagemang och många kunniga medarbetare. Känner du igen dig i beskrivningen ovan - ansök redan idag! Du gör detta genom att maila ditt CV och ett personligt brev för tjänsten till rekrytering@energihem.com, märk din ansökan med "Takläggare". Vi svarar gärna på frågor löpande under processens gång och ser framemot att höra ifrån dig!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.