Planeringsansvarig 75% kvällstid

Planeringsansvarig 75% kvällstid

Vill du vara med i ett företag som verkar för en grönare och hållbarare framtid med hjälp av energibesparing och förnybar energi? Är du en fena på planering, gillar att jobba administrativt och är duktig på att kommunicera med kollegor och kunder? Kanske har du även bakgrund inom byggbranschen? Då är du rätt person för oss! Detta är en roll på 75% där arbetstiden är förlagd främst på eftermiddagar och kvällar - perfekt för dig som föredrar sovmorgon varje dag!

Som Planeringsansvarig inom området fönster kommer du att ha en viktig och övergripande roll när det gäller planering. Du kommer i dialog med våra arbetsledare lägga en så effektiv planering för montageteamen som möjligt för nyinkomna orders samt se till så att tidsplanen hållits under dagen. Eftersom planeringen kan komma att ändras är det viktigt att du snabbt kan hitta nya lösningar och kommunicera detta på ett bra sätt till våra arbetsledare. Utmaningen är att vara strukturerad i ditt arbete men ändå flexibel när det kommer snabba "puckar" som måste lösas direkt. I rollen kommer du även att lägga upp ett schema för våra inmätare och följa upp deras arbete dagligen. Här gäller det att på ett effektivt sätt se vilken inmätare som finns tillgängliga och bedöma restid mm när du planerar deras arbetsdagar. Vi har precis anställt din nya kollega som kommer arbeta i en liknande roll som du fast dagtid, och tanken är att ni tillsammans kommer hjälpas åt att utforma tjänsten då den är en helt ny hos oss på Energihem! Syftet för er blir att skapa rätt förutsättningar och kunna påbörja planering oavsett när en order inkommer, allt för att uppnå en så snabb och smidig process för varje kund som möjligt. Du kommer att tillhöra Montage och sitta på vårt kontor i Gävle där även Montagechef för Fönster finns.

Vi söker dig som...
Har förmågan att planera och arbetsfördela med fokus på kundnöjdhet och kvalitet. Du är en driven och självständig person som är duktig på att hålla många bollar i luften. Du agerar situationsanpassat och du får igenom dina beslut genom konstruktiv och rak dialog. Du är strukturerad och en mästare på att planera teamens arbeten, så att de blir effektivt utförda på utsatt tid. Vi ser att du arbetat i en administrativ roll och även har någon form av kundtjänsterfarenhet, ett plus är om du har ett intresse av byggbranschen. Det är viktigt att trivs med att jobba kvällstid då rollens arbetstid är förlagd ca 15:00-22:00.

Stämmer den här beskrivningen in på dig, då är du varmt välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat Montageteam!

Ansök redan idag redan idag då vi rekryterar löpande, men senast den 28 februari 2021. Du ansöker genom att mejla ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@energihem.com, märk din ansökan med "Planeringsansvarig Fönster Kvällstid".
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 13 feb 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Välkommen till Energihem du också!