Kvalitetsansvarig inom fönster

Kvalitetsansvarig inom fönster

Har du erfarenhet av att på något sätt arbeta nischat inom fönsterbranschen, samt är en person som alltid ser förbättringspotential snarare än hinder? Är du även proffs på att identifiera utmaningar och komma med effektiva lösningar? Om du dessutom tycker att kvalitet är det viktigaste oavsett vad det gäller finns god potential för att du är vår nya kollega! Då detta är en roll som innefattar en hel del resande ser vi gärna att du kan utgå från vårt Gävlekontor, och att du även känner dig bekväm med arbetstid framför ratten runt om i Sverige.

Energihem specialiserar sig inom fönster och solel, och har på bara några år vuxit till att bli ett nästintill rikstäckande företag. För oss är det viktigt att utveckla våra processer för att uppnå högsta möjliga kvalitet, och det är här du kommer in i bilden. Hos oss ska kunden alltid känna sig trygg i att vi levererar vårt bästa från start till mål, och som kvalitetsansvarig optimerar du förutsättningarna för detta!

I din roll kommer du bland annat:
 • Besöka montageteam på plats för både proaktiv och uppföljande kvalitetssäkring
 • Ansvara för att uppdatera och utveckla rutiner och processer
 • Stödja och vara mellanhand för kontakt mellan dina kollegor på olika avdelningar
 • Ta fram interna utbildningsprogram utefter behov
 • Ha kontakt med kunder vid eventuella felärenden
Detta är en bred roll som förutsätter trivs med att hålla många bollar i luften samtidigt. Du kommer även arbeta med ett brett kontaktnät inom företaget, vilket skapar goda förutsättningar för meningsfulla kunskapsutbyten och härliga möten!

Vi söker dig som...

Har spetskompetens samt en helhetsförståelse för fönster gällande alltifrån inmätning till faktiskt färdigställande av montage. Du kan ha arbetat som exempelvis inmätare, drivit verksamhet inom branschen eller på annat sätt jobbat specialiserat mot området. Av erfarenhet vet du att kvalitet sitter i detaljerna och letar gärna potentiella förbättringsmöjligheter. Har du även erfarenhet av att utforma och hålla utbildningar är det givetvis ett stort plus. Som person ser vi att du är:
 • Självgående och ansvarstagande, en "do:er"!
 • Strukturerad med god förmåga att beskriva rutiner i skrift
 • Problemlösande och som gärna involverar andra i processen där det behövs
 • Kommunikativ och skapar goda samarbeten
 • Bra på att sätta upp mål och motiveras av att se till att de uppnås
 • Redo att ta steget in i en roll och ett företag med stor utvecklingspotential!
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är du taggad på att bli en av oss på Energihem? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Du ansöker genom att mejla ditt CV och ett personligt brev för tjänsten till rekrytering@energihem.com, märk din ansökan med "Kvalitetsansvarig".
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 10 feb 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.