Kundbokare inom energibesparing

Kundbokare inom energibesparing

Kundbokare inom energibesparing

Har du en förmåga att övertyga andra, är positiv och brinner för att nå resultat genom försäljning? Är du en mästare på att kommunicera med kund via telefon? Tror du på solel som framtidens energikälla. Då är du vår nästa besöksbokare! Med vår internutbildning och våra produkter är vi övertygade om att vi tillsammans kan hjälpa våra kunder att ta del av våra produkter och deras många fördelar och möjligheter. Bara du har den rätta viljan och ambitionen att växa tillsammans med oss!

Energihem söker dig som vill hjälpa privatpersoner att minska sina kostnader samtidigt som de sparar energi med hjälp av energibesparande fönster och solel. Som besöksbokare hos oss, kontaktar du privatkunder via telefon för att boka in ett säljbesök. Därefter skickar vi ut någon av våra duktiga säljare till ett hembesök hos kunden. Du kommer att ringa och följa upp kunder där vi tidigare genomfört visningar och till personer som tidigare har köpt produkter av oss. Det innebär att du arbetar med varma samtal och bokar in kundmöten på dessa. Du blir Energihems röst utåt och en viktig spelare när det gäller merförsäljning. Därför är det viktigt att du trivs att prata med kunder och säljer in våra produkter på ett framgångsrikt sätt.

Vi söker dig som arbetat med telefonförsäljning och eller kundtjänst och som är duktig på att kommunicera med människor. Vi tror att du har goda resultat inom försäljning och tycker om att utmana dig själv. Du har ett starkt inre driv och vill alltid nå resultat och uppsatta mål. Du är van att arbeta med telefonen som redskap.

Som person är du positiv och har du lätt för att samarbeta med andra. Du tycker om att ha ordning och reda på skrivbordet för dig är det självklart att ha koll på administrationen.

I din roll som besöksbokare får du allt det stöd du behöver för att lyckas, i form av internutbildningar, material och coachning. Men framförallt kan vi erbjuda ett brett produktutbud som är av stort intresse för de flesta privatkunder. Energibesparing är idag en viktig fråga för vårt samhälle. Efterfrågan på energibesparande produkter ökar hela tiden och vi söker nu dig som kan hjälpa våra säljare att boka besök och presentera vårt utbud. Du kommer att sitta på vårat kontor i Gävle.

Ett krav är att du tidigare har arbetat med försäljning och har uppvisat goda resultat i tidigare tjänster.

Vill du vara en del av en spännande framgångsresa och växa med oss? Bra! Slå gärna en signal så berättar vi mer. Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer gillar vi direktkontakt. Du når Jan Johansson, rekryteringsansvarig på 070-7462310 om du har frågor om tjänsten.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag som just nu gör en spännande tillväxtresa. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; "Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar". Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är hett efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom eller administratör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?

Välkommen till Energihem du också!