Inköpare solel

Inköpare solel

Om Energihem
Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Inköpare
Vill du vara med i ett företag som verkar för en grönare och hållbarare framtid med hjälp av energibesparing och förnybar energi? Energihem slår varje månad nya försäljningsrekord, vill du vara med på vår framgångsresa? Vi söker dig som har jobbat med inköp, har du dessutom byggteknisk erfarenhet är du rätt person för oss! Sök tjänsten redan idag, då vi rekryterar löpande.

Energihem expanderar och söker nu en inköpare till vår Solels avdelning i Gävle. Du kommer att jobba med vår andra inköpare på Solel och tillsammans har ni dialog med beställare, montörer och leverantörer. Jobbet är varierande och du kommer att ha en central och viktig roll på Solel, att ha stenkoll på leveranser och en god kommunikation med montörer är nödvändigt för att lyckas i tjänsten.

Som Inköpare på Energihem kommer att förhandla med leverantörer, beställa solelsanläggningar mm, attestera inköp och verifiera att inköp görs korrekt i alla led. Därefter planerar du ut montagen på olika team, beroende på vart i landet våra kunder befinner sig. Till din hjälp har du ett gäng mättekniker/besiktningsmän som skickar in beställningsunderlag. Tjänsten innebär stor noggrannhet och ansvar och är en centralt viktig roll för teamet på solel. Tjänsten kräver specialkompetens för solel, något vi självklart utbildar dig inom.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ordning och reda på skrivbordet, du är extremt noggrann med siffror och tycker om att planera ditt jobb. Som person är du strukturerad och arbetar metodiskt för att få dina arbetsuppgifter utförda på ett så korrekt sätt som möjligt. Du har lätt att se samband och planerar med lätthet ut andras jobb på ett effektivt sätt. Självklart är du bekväm med att beställa material och van att jobba administrativt i olika system. Du gillar att förhandla med leverantörer och sätta regler för inköp. Eftersom du kommer att kommunicera med levarantörer, montörer och intern personal är det viktigt att du är duktig på att samarbeta och har ett gott bemötande.

  • Vi söker dig som jobbat med inköp och har byggteknisk erfarenhet.
  • Vi tror att du jobbat inom hantverksbranschen förut där du kanske varit egen eller jobbat på byggvaruhus med inköp och beställningar.
Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat team på Solel!

Ansök redan idag
Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande, men senast den 31 augusti 2020. Du ansöker genom att mejla ditt cv och ett personligt brev till rekrytering_elin@energihem.com. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Elin Eriksson på 073-3545900. Du kan också läsa mer om tjänsten på Arbetsförmedlingen eller Blocket jobb.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem i Sverige AB är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och fönsterbyten samt Solel förutspås vi med goda recensioner,

Det är lika roligt och spännande som utmanande att få verka på en tillväxtmarknad och i ett bolag i ständig utveckling. Att jobba hos oss innebär stora utmaningar, högt tempo och många skratt, där alla medarbetare och avdelningar bär en viktig roll.

Vi har på bara fem år växt från 5 st anställda till att sysselsätta ca 100 personer landet runt och vill bli fler!

Ta chansen att vara med på vår tillväxtresa.