Besiktningsman/Inmätare

Besiktningsman/Inmätare

Om dig
Du är en strukturerad person som gillar att mäta in produkter till beställningsunderlag samt syna utförda montage. Ditt sätt att möta kunder är väldigt viktigt då kunderna ska känna sig trygg med dig som person. Vi ser gärna att du även gillar att snickra då tjänsten erbjuder vissa mindre hantverksuppdrag. Du kanske har jobbat länge som snickare men tycker att det börjar bli monotont och ansträngande och därför söker nya arbetsuppgifter?

Meriterande: Montageledning
Språk: Krav, Svenska. Meriterande, Polska.
Körkort: B

Arbetslivserfarenhet, meriterande
Arbetsledare, anläggning, Mindre än 1 års erfarenhet
Arbetsledare, husbyggnad, Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett team med 10 personer som utför besiktningar på de montage våra duktiga montageteam utför. Dessutom mäter ni även in beställningar på fönster och material från vår effektiva säljkår på 25 man. Alltså ett smörgåsbord för dig som gillar kundkontakt och beräkningar där det ställs krav på din förmåga samt kompetens.

Vi kommer självklart utbilda dig för att du ska kunna utföra din arbetsuppgifter. Du kommer även få arbeta med beräkning av takbyte och solel. Så vi hoppas du är nyfiken på att lära dig nya saker.

Vi monterar nya fönster i över 100 i privata hus per månad, alltså över 1000 fönster! Mycket av kunderna är privata hushåll och kräver besök på kvällstid.

Övrigt
Lön, ersättning och förmåner
Bil i tjänst tillhandahåller vi.

Om anställningsvillkoren
  • Du planerar dina arbetstider själv utifrån när kund kan och när montagen sker.
  • Arbetskläder
Arbetsplats: Trotzgatan 29, 791 72 FALUN

Kontaktinformation: Jens Brismo, Rekryterare
jens.brismo@energihem.com, 0709605015, rekrytering@energihem.com

Om ansökan
Skicka gärna med bild på din ansökan. Rekrytering sker löpande och tjänsten ska tillsättas omgående så skicka gärna in en spontan ansökan för vidare diskussion eller ring Jens på 0709605015.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 25 juni 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, fönster-, dörr-, garageport- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa villaägare att hitta rätt tjänster som passar deras intressen och behov.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar.

Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta lösningar för Solel och fönsterbyte.

www.energihem.com