Arbetsledare inom Fönster

Arbetsledare inom Fönster

Vill du vara med i ett företag som verkar för en grönare och hållbarare framtid med hjälp av energibesparing och förnybar energi? Är du duktig på arbetsledning inom bygg och har erfarenhet av att arbeta specialiserat med fönster, då är du rätt person för oss! Sök omgående då vi intervjuar löpande.

Som Arbetsledare på Energihem ansvarar du för fem montageteam som alla arbetar med fönsterbyten. Ni genomför ungefär 75 fönsterbyten per vecka hos 8 privata hushåll. I ditt uppdrag som Arbetsledare håller du kontakten med våra kunder och besöker och besiktigar varje montage. Du utgår från Gävle, samtidigt som tjänsten innebär resor samt övernattningar på annan ort.

Vi söker dig som...

Har förmågan att driva på ett projekt från start till mål, du lämnar inget åt slumpen. Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning inom byggbranschen och har expertis och erfarenhet av att arbeta med just fönstermontage. Vidare tror vi att du är duktig på att coacha och arbetsleda dina montörer med fokus på kundnöjdhet och kvalitet.

Som person är du:
  • En driven ledare
  • Strukturerad och effektiv i din planering
  • Utåtriktad och har lätt för att samarbeta med såväl kunder och kollegor
Stämmer den här beskrivningen in på Dig, då är du varmt välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat team på Montage!

Du ansöker genom att mejla ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@energihem.com, märk din ansökan med "Arbetsledare Fönster". Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Jan Johansson på 070-7462310.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem i Sverige AB är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och fönsterbyten samt Solel förutspås vi med goda recensioner,

Det är lika roligt och spännande som utmanande att få verka på en tillväxtmarknad och i ett bolag i ständig utveckling. Att jobba hos oss innebär stora utmaningar, högt tempo och många skratt, där alla medarbetare och avdelningar bär en viktig roll.

Vi har på bara fem år växt från 5 st anställda till att sysselsätta ca 100 personer landet runt och vill bli fler!

Ta chansen att vara med på vår tillväxtresa.