Installationselektriker

Installationselektriker

EL-TEKNIK har många spännande och utmanande projekt och har behov av fler engagerade medarbetare för att möta framtiden! Nya utmaningar väntar dig hos oss på EL-TEKNIK!

I arbetet kommer du att jobba med elinstallation inom främst entreprenadsidan. Vi erbjuder en arbetsplats med utrymme för utveckling! Vi ser gärna att du har en bred yrkeserfarenhet men även du med mindre erfarenhet kan vara aktuell.

Du är driven och intresserad av branschen och teknisk utveckling samt att kontinuerligt utvecklas inom yrket. Du har en positiv grundsyn som innebär att du ser lösningar och har förmåga att samarbeta med arbetslag och arbetsledning mot projektgemensamma mål!

El-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande!
Mer info
Kontaktperson Anders Lagerberg
Telefon 026-647200
Email Mejla Anders Lagerberg
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.el-teknik.net
Sista ansökningsdag 23 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EL-TEKNIK är ett privatägt företag inom el- och teleinstallation. Inom entreprenadsidan driver och utvecklar vi både små och stora projekt mot byggföretag eller direkt mot beställare/slutkund.

EL-TEKNIK har ett brett tekniskt verksamhetsområde och verkar inom både el-/teleservice, installation/entreprenad, larm- och säkerhet, brandlarm, datanät, KNX samt förnyelsebar el. Företaget har en lång erfarenhet från branschen och är sedan starten 1982 ett av Gävles ledande företag inom el-, tele-, brand- och säkerhetsinstallationer.

EL-TEKNIK har idag ca 35 st anställda och utför arbeten samt leder projekt inom elinstallation, larm, tele, data samt automation mot lätt industri.

Våra elektriker och tekniker utför tjänster främst inom
Gävle/Sandviken-området men även uppdrag längre bort kan förekomma.

Vid sidan av EL-TEKNIK I GÄVLE AB består koncernen idag av ELYX EL-TEKNIK I SOLNA AB, MEKAB samt SEMCAB.

Läs mer på www.el.teknik.net