VD till EC Time i Gävle

VD till EC Time i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Är du en naturlig ledare som drivs av utveckling? Trivs du i en varierad och fartfylld vardag? Vad kul! Då kan vi på EC Time ha en spännande möjlighet för dig.

Som VD på EC Time är ditt huvudsakliga fokus att fortsätta utveckla verksamhetens och medarbetarnas fortsatta resa framåt. Du sätter upp mål som du och dina medarbetare arbetar mot, både operativt och strategiskt, för att på ett lönsamt sätt nå de långsiktiga visionerna som satts av styrelsen. På ett coachande och energigivande sätt utvecklar du ditt team utan att kompromissa med den familjära stämningen som finns inom företaget.

I rollen som VD ansvarar du för resultat- och budgetuppfyllnad samt rapporterat månatligen till styrelsen gällande ekonomi, projekt och säljresultat. I nuläget är det 12 medarbetare som du stöttar och coachar i deras arbete.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort eget driv och motiveras av att utveckla såväl ditt team som dig själv för att nå nya mål. Du kommunicerar och samverkar med kunder, medarbetare och samarbetspartners på ett prestigelöst och affärsmässigt sätt, och därigenom är du en riktig fena på att skapa och bibehålla relationer. När du ställs inför nya utmaningar har du förmågan att se situationen utifrån ett helhetsperspektiv, du är kreativ och ser lösningar där andra ser problem. Du är trygg och har modet att ta egna initiativ för att föra vår verksamhet framåt och älskar att arbeta tillsammans med dina kollegor mot gemensamt uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som kommer passa väl in i vårt familjära team.

Vi ser att du tidigare har arbetat som lön- eller redovisningskonsult och i med det har erfarenhet från löne- eller bokföringssystem. Vidare ser vi gärna att du arbetat i en ledande position med dokumenterat goda resultat. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning som civilekonom eller motsvarande. Du pratar/skriver engelska obehindrat, kan du spanska är det meriterande.
Visst låter det här som ett spännande uppdrag? Sök tjänsten redan idag!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork rekrytering. Sista ansökningsdag är den 12 december 2022. Har du frågor gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Pernilla Antonsson på 073-351 27 31 eller till pernilla.antonsson@clwork.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pernilla Antonsson
Telefon 073 351 27 31
Email Mejla Pernilla Antonsson
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EC Time erbjuder tjänster inom ekonomi, lön och affärssystem. För oss är det viktigt att skapa bra relationer till våra kunder och att våra anställda trivs och utvecklas. Vi sitter i trivsamma lokaler i centrala Gävle. Då nuvarande VD kommer att fokusera på systerverksamheten i Spanien söker vi nu en ny VD som vill fortsätta utveckla och driva affären och verksamheten framåt. I rollen ges möjlighet att arbeta både strategiskt med affärsmöjligheter och operativt med den vardagliga verksamheten.
Läs mer om oss på www.ectime.se