Utvecklingsansvarig - Kemi/Processtekni

Utvecklingsansvarig - Kemi/Processtekni

Om oss

Duro Tapet är för många ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, miljö, svensk design och vår personal. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning. Allt detta har resulterat i uppskattade produkter och en stabil ekonomi för företaget. Duro har ca 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklingsansvarig
på Duro arbetar Du med produktteknisk utveckling av färg, lacker och andra produktionsnära material. Arbetet innefattar ett brett område där både kemi, processteknik, inköp och arbetsledning ingår. Med ansvar för vårt laboratorium ingår även utveckling av produktionsmetoder och processer samt "trouble-shooting". I arbetsgruppen finns laboratorieassistent, underhållsavdelning samt produktionsavdelning som tillsammans besitter stor erfarenhet av våra tillverkningsprocesser.

Om dig

Vi ser helst att du har en kvalificerad högskole- eller universitetsutbildning inom kemi- eller processteknik. Erfarenhet av processteknik, i kombination med ett intresse för maskiner och/eller processer värdesätts. Som person är du analytisk, utvecklingsorienterad, en ledartyp som besitter en stor portion engagemang och är den i gruppen som får saker att hända. Du kan hålla flera projekt igång samtidigt och förstår att dina insatser och resultat är viktiga för verksamhetens utveckling. Du är vidare en van användare av Office-paketet och databashantering ser vi som meriterande. Du talar och skriver engelska utan problem och har helst erfarenhet av utvecklingsarbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete som spänner över många områden i en atmosfär där kreativa idéer värdesätts.

Om ansökan

Vi ser fram emot din ansökan med bifogad meritförteckning. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden, skicka därför din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är 2019-05-06.
Vi tar emot ansökan via epost: headoffice@durosweden.se.
Märk din ansökan "Utvecklingsansvarig" i ämnesfältet.

Kontaktinformation

Kontaktperson

Marcus Aulenius, Teknisk chef

marcus.aulenius@durosweden.se

026-65 65 13

Björn Andersson, VD

bjorn.andersson@durosweden.se

026-65 65 02
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.durosweden.se/
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (15 dagar kvar)