Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Som redovisningsekonom ansvarar du för företagets löpande redovisning och lönehantering. Arbetsuppgifterna består även av delansvar vid bokslutsarbete, rapportering och uppföljning. Detta sker självständigt och i dialog med kollegorna på avdelningen. Avdelningen består av 4 personer och arbetar förutom med ekonomi även med personaladministrativa arbetsuppgifter.

Den person vi söker har troligen ekonomisk utbildning från högskola eller universitet eller motsvarande kunskaper samt 2-5 års erfarenhet av redovisning. Du har vidare lätt att lära dig nya administrativa system och har goda datakunskaper. Det gäller framförallt hantering av Officepaketet och kunskaper i Excel.

Som person är du noggrann, analytisk, ambitiös och kommunikativ.

Intresserad? Tveka inte då att anmäla ditt intresse för ett stimulerade arbete i ett intressant branschområde. Mer information om Duro får du på www.durosweden.se.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten tillträdes snarast eller enligt överenskommelse.

Lön
Fast lön enligt överenskommelse.

Ansökan
Maila ditt personliga brev och CV till headoffice@durosweden.se Ansökan märkes med "Redovisningsekonom". Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Arbetsgivare
Duro Sweden AB
Box 907
801 32 GÄVLE

Kontaktperson
Torbjörn Arkenäs, 026-65 65 04, torbjorn.arkenas@durosweden.se

Mer information på www.durosweden.se
Mer info
Kontaktperson Torbjörn Arkenäs
Telefon 026-65 65 04
Email Mejla Torbjörn Arkenäs
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Duro Tapet är för många ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, Svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i affärsmässiga framgångar och en stabil ekonomi. Duro har ca 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle.