Försäljningschef

Försäljningschef

Försäljningschef
-
till etablerat industriföretag i Gävle

Om oss

Duro står inför en spännande satsning för en utveckling av försäljningen av etablerade varumärken i och utanför Sverige. Genom de webb-verktyg som vi har utvecklat och genom vår säljkår och digitala marknadsenhet har förutsättningarna skapats för nya marknadsframgångar.
Utgångspunkten för detta är en aktiv försäljning över grossister, byggvaruhus, färgbutiker och genom vår webb-kommunikation. Det sker med ett välrenommerat sortiment av tapeter och annan väggbeklädnad.

Som kunglig hovleverantör har Duro bedrivit en effektiv tillverkning av uppskattade designprodukter i en fullskalig industri- och kontorsanläggning i Gävle sedan 1930.

Med detta som bas har affärsmässiga framgångar och en stabil ekonomi skapats. Det har skett utifrån en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda.

För att fullfölja våra ambitioner söker vi nu en utvecklingsdriven affärsman/kvinna som försäljningschef med kapacitet och vilja att spela en nyckelroll i Duros fortsatta utveckling. Har du ett högt affärsfokus och förmåga att skapa förtroende genom ett aktivt och inspirerande ledarskap och genom ett eget nyckelkundarbete? Då vill vi gärna höra av dig!

Dina arbetsuppgifter

Som försäljningschef leder och inspirerar du företagets säljkår, kundservice och fabriksbutik i nära samarbete med marknadsgruppen. Du är i din ledarroll också medveten om betydelse av ett aktivt kundfokus och ett närvarande, stimulerande och inspirerande ledarskap.

Som försäljningschef kommer du själv att ansvara för centrala kedje- och varuhuskontakter och andra nyckelkunder.

Försäljningschefen ingår i företagets ledningsgrupp och marknadsgrupp. Du bor eller kommer troligen att bo i Gävle med omnejd.

Din bakgrund

Du har troligen tidigare erfarenhet av försäljning/ledning vid försäljning över återförsäljare, kvalificerad ledning av försäljning till industrikunder är en annan kvalificerad affärsbakgrund.

En adekvat utbildningsbakgrund med goda engelska språkkunskaper utgör vidare en förutsättning.

Men viktigast av allt är att du besitter en flerårig erfarenhet av försäljning och försäljningsledning med mycket goda resultat. Därtill lägger vi stor vikt vid att du besitter driv och är prestigelös, positiv och situationsanpassad med god förmåga att bygga långsiktiga relationer.

Intresserad? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan med personligt brev och meritförteckning emotser vi så snart möjligt (löpande urval) dock senast november/december.

Ansökan skickas till headoffice@durosweden.se eller

Duro Sweden AB
Box 907
801 32 Gävle
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.durosweden.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Duro Tapet är för många ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, Svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i affärsmässiga framgångar och en stabil ekonomi. Duro har ca 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle.