Digital marknadsförare och kommunikationsansvarig till Duro

Digital marknadsförare och kommunikationsansvarig till Duro

Dina arbetsuppgifter

I en ambition att utveckla vår digitala kommunikation och marknadsföring, även utanför Sverige, söker vi en ansvarig till vår marknadsföringsgrupp. Det görs i en planerad satsning för en utveckling av vårt säljstöd och försäljning.

I din roll som ansvarig för vår digitala marknadsföring kommer du även själv att ansvara för vårt digitala säljstöd och den bild Duro vill förmedla till återförsäljare och slutkunder. Det sker främst genom utveckling av vår digitala kommunikation, hemsida och sociala mediakontakter. Dina arbetsuppgifter är med detta kreativa och breda. Rollen förutsätter också ett nära samarbete med våra kundkontakter, säljorganisation, och affärsutveckling.

Vi kan med detta erbjuda dig ett spännande arbete med ett klassiskt och etablerat varumärke. Du får också en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av vår digitala marknadsföring och försäljning.

Din bakgrund

Du har en utbildning inom digital marknadsföring och kommunikation på högskolenivå och eller en motsvarande arbetserfarenhet av digital marknadsföring och webb. Med hänsyn till fortsatta utvecklingsplaner ser vi gärna att du har internationell erfarenhet och erfarenhet av webb-handel.

Sammantaget innebär detta goda kunskaper vid användning av Adobe-verktygen och Wordpress, eller andra webplattformar, Office 365 med mera. Du är dessutom en god stilist med mycket goda kunskaper även i engelska och har en förståelse och kunskap om de digitala marknadsföringsmöjligheter som finns.

Om dig

Vi förmodar att du har en kommunikativ personlighet, en passion för digital kommunikation och en god förståelse för vad som genererar försäljning. Det förutsätter en hög social kompetens för en framgångsrik utveckling av vår marknadsföring i externa och interna kanaler.

För att lyckas och trivas i rollen är du en strukturerad och prestigelös person som trivs med egna arbetsuppgifter och att jobba i team. Du är bra på att organisera ditt arbete, har erfarenhet av projektledning och har ett passionerat förhållande till design.Om anställningen

Befattningen är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

Durofabriken och din arbetsplats ligger i Gävle.Intresserad

Vi ser framemot din ansökan med meritförteckning så snart som möjligt till headoffice@durosweden.se.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Marie Malm på telefonnummer +46 (0)26-65 65 06

Urval och intervjuer kommer snarast att påbörjas. Sista ansökningsdag 23 november 2020.

Välkommen!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.durosweden.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Duro Sweden AB startade tapetfabriken 1930. För många är Duro idag ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i affärsmässiga framgångar och en stabil ekonomi. Duro har cirka 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle.