Ansvarig maskinoperatör

Ansvarig maskinoperatör

Om oss
Duro-tapet är för många ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i affärsmässiga framgångar och en stabil ekonomi. Duro har ca 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle. För vår fortsatta utveckling söker vi nu en ansvarig maskinoperatör.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att arbeta i produktionsgruppen där du kommer att ansvara för olika tryckmaskiner för tillverkning av tapeter i högsta kvalité. Arbetet innebär ett ansvar för tillverkningsprocessen, skötsel och visst underhåll av tillverkningsutrustningen. I din roll är du kvalitetsansvarig för tryck- och tillverkningsresultat. Rollen kommer även att innehålla andra nära relaterade arbetsuppgifter och tillverkningsprocesser.

Om Dig
Du har ett öga för detaljer, mycket god känsla för kvalitet och strävar alltid efter att lämna ifrån dig ett bra resultat. Du förstår samtidigt vikten av att vara effektiv. Vidare är den person vi söker praktiskt och tekniskt lagd och vi ser gärna att du har erfarenhet från industriell tillverkning eller något annat praktiskt yrke där du är van att hantera maskiner och olika typer av material. Viktigast är dock inte din formella kompetens utan att du är engagerad, besitter noggrannhet, ansvar och har en hög ambition. Truckkort och körkort är meriterande, men inget krav.

Övrigt
Rätt person kommer att få en gedigen intern utbildning inom vårt specifika område. Beroende på din person kan rollen även vidareutvecklas mot fler uppgifter inom vår breda tillverkning. Många inom Duros produktionsenhet har en lång och god erfarenhet inom företaget och vårt område, tapettillverkning.

Välkommen att skicka oss din ansökan!

För ytterligare information är du även välkommen att kontakta Örjan Larsson, produktionschef tel 026-65 65 09 eller Marcus Aulenius, teknisk chef, tel 026-65 65 13. Information om Duro kan också erhållas via vår hemsida www.durosweden.se

Arbetsgivarens webbplats
http://www.durosweden.se

Arbetsplatsens adress
Durovägen 15
806 28 GÄVLE

Utbildningsnivå
Gymnasial utbildning (krav)

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Örjan Larsson, Produktionschef
orjan.larsson@durosweden.se
026-65 65 09

Marcus Aulenius, Teknisk chef
marcus.aulenius@durosweden.se
026-65 65 13

Sök jobbet senast: 1 september 2019
Ange referens Maskinoperatör

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: headoffice@durosweden.se
Mer info
Kontaktperson Örjan Larsson
Telefon 026-65 65 09
Email Mejla Örjan Larsson
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (8 dagar kvar)