Kreativ marknadskoordinator till Din Bil

Kreativ marknadskoordinator till Din Bil

Dina arbetsuppgifter

Till Din Bil söker vi nu en kreativ marknadskoordinator som kommer arbeta med att skapa, planera och genomföra marknadsföringsaktiviteter för Din Bils anläggningar och varumärken i region Gävleborg - Dalarna. Förutom daglig uppdatering av hemsidan, hantering av sociala medier och skapandet av marknadsföringsmaterial jobbar du även strategiskt i olika projekt inom företaget för att marknadsföra de olika varumärken som Din Bil representerar. Projekten kan innebära bland annat diverse kampanjer, kommunikationsprojekt och eventplanering.

Du är även kontaktpersonen gällande marknadsföringsfrågor gentemot reklambyråer och vår importör, Volkswagen Group Sverige samt hanterar även den fakturering som avser marknadsföringsinsatser.

Din profil

Vi söker efter en kreativ och social person som har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer. För att hantera en varierad vardag på bästa sätt arbetar du strukturerat och förflyttar dig enkelt mellan flera olika projekt. Din kommunikativa förmåga är god, såväl i tal som skrift, och du har en prestigelös approach. Du trivs med att arbeta brett i många olika kanaler både internt och externt samt har goda kunskaper i digital kommunikation.

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation, eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter och har goda kunskaper inom olika systemprogram, såsom Adobes olika Cloud-system Adobe Indesign och Adobe Photoshop samt Google Ads och Google My Business. Om du dessutom har kunskaper inom Adobe Illustrator och Episerver ser vi det som meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Din Bil. Uppdraget startar i februari 2023 och sträcker sig till och med december 2023.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Din Bil med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Simon Lindberg på 0733-51 27 99 eller maila på simon.lindberg@clockwork.se. Ansökan skickas in via Clockworks hemsida, www.clockworkpeople.se senast den 11/12. Tillsättning av tjänsten sker så fort som möjligt och urvalet sker löpande, så vänta inte! Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Simon Lindberg
Telefon 073 351 27 99
Email Mejla Simon Lindberg
Område Gävle
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se