Garantihandläggare / Planör verkstad

Garantihandläggare / Planör verkstad

Har du ett högt kundfokus, tekniskt intresse och är lösningsorienterad? Nu söker vi en Garantihandläggare med fokus på planering av vår verkstad till Audi Gävle som vill vara med på resan mot hållbar mobilitet och branschens bästa serviceupplevelse.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som Garantihandläggare är du ansvarig för processer och avveckling av garantiärenden mot fabriken. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med kvalité, rutin och uppföljning. Som garantihandläggare innebär det också att du hanterar anspråk och bedömer ärenden enligt garantihandboken. Du stöttar dina kollegor i processen och informerar regelbundet om uppdateringar.

Du kommer även ha ett fokus på planering av vår verkstad, det innebär att du kommer leda, planera och organisera det dagliga arbetet, vilket innebär att du säkerställer ett effektivt och produktivt flöde.

Audi står för kvalitet, visionär design och innovativ teknik och därför är det viktigt att du alltid ger kunden professionell service vilket kräver högt kundfokus och att du kan hantera många processer samtidigt där du alltid eftersträvar kvalitet.

Kvalifikationer

Du har godkänd gymnasial utbildning och har flerårig erfarenhet av arbete i en kundfokuserad verksamhet. Du har ett stort tekniskt intresse och gärna erfarenhet från vår bransch. Arbetet kräver att du har god datorvana, lätt för att utrycka dig på svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Har du tidigare arbetat i systemen Automaster och Elsa är det meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas som garantihandläggare bör du gilla att arbeta i en strukturerad roll och kunna arbeta självgående, i ett stundvis högt tempo. Detta ställer krav på hög servicemedvetenhet, god kommunikativ förmåga samt en förmåga att hantera ett arbete där mycket händer samtidigt.

Du har ett tekniskt intresse samt en förmåga att lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (4 dagar kvar)