DRIVEN UTESÄLJARE FÖR NORRA- & MELLANSVERIGE

DRIVEN UTESÄLJARE FÖR NORRA- & MELLANSVERIGE

Demerx/Pisla söker nu en driven och utåtriktad utesäljare för distriktet; Norra och Mellansverige med Mellansverige som lämplig bostadsort. I arbetsuppgifterna ingår att vårda och utveckla relationen med våra befintliga kunder (återförsäljare) samt söka upp nya potentiella kunder och etablera nya säljkanaler tillsammans med KAM och VD. Då vi ingår i en större, internationell koncern, finns möjligheter för Dig att växa med koncernen och utveckla din karriär hos oss.

Då Demerx & Pisla är i en spännande fas med fokus på att introducera Pislas breda beslag- och småjärns sortiment på den svenska marknaden behöver Demerx utöka personalstyrkan med en säljare som ser potentialen i både Demerx och Pislas sortiment och har en god erfarenhet av försäljning främst till Bad & VVS-handeln men gärna även till Bygg & Järnhandeln.

Demerx är en ledande grossist inom badrumstillbehör och badrumsinredning. Med över 50 år i branschen vet vi vad vi talar om och målsättningen är att de produkter vi marknadsför ska vara lite bättre, lite smartare och lite roligare! Vi eftersträvar att alltid ha fräscha, spännande nyheter att presentera samt upprätthålla högsta kvalité. Av vårt nuvarande totala sortiment har vi totalt ca 3000 artiklar i sortimentet varav 1000 artiklar inom bad och resterande inom beslag och småjärn. Många artiklar vi marknadsför är unika och flertalet är patenterade alt. designskyddade.

Sedan 30 november 2017 ägs Demerx i Kinda AB av Pisla Group Ltd och i samband med detta utökas även sortimentet med fler bad- och bastuprodukter samt även beslag och småjärnsartiklar.

Pisla Group AB är en av de ledande leverantörerna av beslag och mindre järnartiklar samt dekorativa tillbehör till järnhandel, varuhus och industrier i Finland och Östersjöregionen. Koncernens huvudkontor samt en av fabriker finns i Viitasaari, Finland. Dotterbolag finns även i St Michel, Finland, Polen, Tjeckien och Ryssland. De egna fabrikerna och produktionen är placerad i Finland och Polen. Pisla-koncernen sysselsätter cirka 250 anställda.

Demerx huvudkontor och lager är placerat i Kisa, 5 mil söder om Linköping i södra Östergötland. Vi är idag 8 medarbetare.

Vår befintliga kundkrets finns i hela landet och består av VVS-, Bygg- och Järnhandlare samt större varuhus och rikstäckande kedjor samt e-handlare.

Vad vi söker:
Vi söker nu dig som har en pigg och positiv attityd, är ärlig, flexibel, målmedveten och är självgående. Du är driven och resultatinriktad och tar väl hand om de befintliga kunderna samt strävar efter att utöka med fler potentiella kunder och hittar nya säljkanaler. Då vi nu ingår i en större koncern med en större sortimentsportfölj krävs ett genuint intresse av Dig att skaffa produktkännedom om dessa och kunna se givna säljkanaler. Du är inte rädd för att arbeta ute på fältet längre perioder då tjänsten kräver mycket resande i detta relativt stora distrikt. I tjänsten ingår även att medverka på diverse marknadsaktiviteter, butiksbyggen etc. vid behov.

Du har tidigare arbetat som utesäljare, helst mot Bad/VVS och/eller Bygg- och Järnhandeln och har förmodligen redan ett utvecklat nätverk inom branschen.

Du har minst gymnasial utbildning och meriterad erfarenhet av försäljning inom ovanstående bransch. B-Körkort är ett krav.

Tjänsten innebär en del övernattningar.

Tillträde 1 November 2019 eller efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

Tjänste-/förmånsbil ingår.

Känns detta som något för dig och vill Du arbeta tillsammans med ett sammanhållet, slipat och glatt team ser vi tacksamt fram emot din ansökan.

För frågor och vidare upplysning? Kontakta:

Emil Karlsson, VD, 070-560 9042 | emil.karlsson@demerx.se

Vi vill gärna ha ditt svar med personligt brev och CV senast
20 Oktober.

Maila din ansökan till: jobb@demerx.se

Märk gärna ansökan: "Säljare norr"
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.demerx.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (1 dag kvar)