Fordonstekniker/Bilmekaniker/mc-mekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/mc-mekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/mc-mekaniker:

1-2 stycken

Arbetsuppgifter:

Som fordonstekniker hos oss utför du felsökning, diagnos, service, underhåll, reparationer, tillbehörsmonteringar etc. på de flesta förekommande märken av bil och mc.

Kvalifikationer:

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, minst 3 års erfarenhet av fordonsreparationer av bilar och motorcyklar. God datorvana och lätt att sätta dig in i nya tekniska system. Behärskar svenska språket i tal och skrift. B-körkort ett krav. A-körkort meriterande dock ej krav

Personliga egenskaper:

Du arbetar självgående och
strukturerat samtidigt som du följer rutiner. Du är noggrann och intresserad av att hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken. Du har goda kommunikativa egenskaper, ser till helheten och är bra på att samarbeta samt har ett mycket gott kundbemötande.

Anställningsvillkor:

Vi tillämpar sex
månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning. Lönesättning enligt avtal eller individuell överenskommelse.


mail stefan@dackcentrum.net
Mer info
Kontaktperson Stefan Gustavsson
Telefon 026616075
Email Mejla Stefan Gustavsson
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dackcentrum.net
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Däckcentrum i Gävle är en all-serviceverkstad ansluten till
Autoexperten. Vi erbjuder våra kunder
alla typer av tjänster så som: felsökning, diagnos, service, kamremsbyte, bromsar, kopplingar, länkarmar, styrleder, stötdämpare, framgaffelrenovering, etc. Under vår och höstsäsång så ingår även hjulskiften till viss del. Vi är i ett expansivt skede och behöver fler medarbetare som har kunskap, erfarenhet och intresse av bilar och motorcyklar.