Däckmontörer till Däckakuten

Däckmontörer till Däckakuten

Vill du ha ett arbete där du levererar meningsfull service och där kunden står i centrum? Gillar du att meka och pyssla med bilar? Då är det dig vi letar efter till Däckakuten som inför våren letar efter Däckmontörer som vill hjälpa dem att skapa bästa möjliga service för sina kunder.

Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Däckakutens räkning däckmontörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Däckakuten.

Däckakuten är ute i god tid då de vill förstärka sin personalstyrka till våren med två personer under högsäsongen för däckbyten. Här kommer du att arbeta tillsammans med sex andra härliga kollegor för att tillsammans skapa bästa möjliga service för kunderna. Däckakuten erbjuder däckbyten på sin egen verkstad och även på plats hemma hos kunden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Däckakutens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck på fordon. Du arbetar även med framplockning samt returer av däck till däckhotell. Du kommer antingen att byta däck på verkstaden eller på plats hemma hos kund.

Dina arbetsuppgifter:
  • Däckbyte
  • Smörjning av bultar
  • Kontroll av lufttryck & mönsterdjup
  • Uppmärkning av däck
  • Kundservice
Vi söker dig som

Tycker om att skruva och trivs med det praktiska arbetet med att byta däck samt att du kan arbeta heltid under en kortare tidsbestämd period på en månad. Har du erfarenhet av att montera däck sedan tidigare är det meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Däckakuten. Därför ser vi att du är en positiv person som tycker om att arbeta i högt tempo. Vidare tror vi att du är driven och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Vi tror också att du är en glädjespridare som gärna lämnar kunden med ett leende på läpparna.

För att kunna genomföra däckbyten hemma hos kund behöver du vara självgående för att på ett självständigt sätt lösa eventuella utmaningar på plats.

START: Vecka 13
OMFATTNING: Heltid, 1 månad
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Pontus Carlsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Däckakuten är ett familjärt företag som håller till på Riggargatan 15 i Gävle. Med öppet 365 dagar om året och 24 timmar om dygnet kan dem hjälpa dig dag som natt.

Detta är vad Däckakuten kan erbjuda dig som kund:
  • Däckverkstad
  • Däck- & Fälgfärsäljning
  • Omläggning & Balansering
  • Punkteringslagning
  • Däckförvaring
* Vägassistans och däckjour DYGNET RUNT
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.