Servicetekniker/Innesäljare till Gävle

Servicetekniker/Innesäljare till Gävle

Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare med passion för kvalité och service till vår depå i Gävle Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför vissa reparationer. Du kommer att arbeta med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner.

Vid behov kommer du även att arbeta med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter.

Vem är du?

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande gärna med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.
  • Du har god datorvana och B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Har du erfarenhet av servicerelaterat arbete är det meriterande.
  • Det är meriterande om du har truckkort.
Du är praktisk lagd och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Håkan Olsson, Depåchef
Telefon 070-254 70 10
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.