Serviceelektriker, Gävle

Serviceelektriker, Gävle

En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bland annat inkoppling av centraler och kablage.

Är du elektriker och vill arbeta på ett expansivt företag? Är du intresserad av nya utmaningar och vill utvecklas inom bygg, maskin- och anläggningsbranschen, då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu en serviceinriktad och kundorienterad elektriker.

Som serviceelektriker på Cramo kommer dina arbetsuppgifter att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Du kommer att arbeta både självständigt och i team, främst ute på fältet men även inne på depån. Du arbetar med tillfällig el och det innebär bl.a. dragning av grovt kablage, el beräkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el till våra bodar. Arbetsområdet är i huvudsak Gävle och närområdet, men kan komma att sträcka sig över hela Gävleborg och Dalarna, placeringsort är Gävle.

Vem är du?
  • Du har minst 1 års erfarenhet som elektriker.
  • Du bör ha ECY-certifikat, d.v.s. en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid, alternativt ett ETG-certifikat.
  • Du har B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Har du erfarenhet inom tillfällig bygg-el är det är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är lösningsorienterad, initiativtagande och ansvarsfull. Du trivs i en kundnära roll där du i ditt dagliga arbete har kvalité och service i fokus.

Kontaktperson: Daniel Bodin, Gruppchef El och klimat, Nord, tele: +46703175457

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.