Distriktschef till GävleDala

Distriktschef till GävleDala

Är du en kundorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Vi söker nu en Distriktschef med ansvar för område GävleDala som i nuläget består av sju depåer belägna i Gävle, Borlänge, Falun, Mora, Sälen, Hedemora och Avesta. Som Distriktschef ansvarar du för distriktets affärer, budget och resultat. Tillsammans med depåchefer och den lokala försäljningsorganisationen arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är synlig i organisationen vilket innebär att du besöker samtliga depåer regelbundet. Distriktschefsrollen innefattar personalansvar för samtliga Depåchefer i distriktet och du rapporterar direkt till Regionchef. Lämplig placering är på någon utav orterna inom distriktet.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla andra ledare, gärna från branschnära eller liknande verksamhet. Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i organisationen. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.
  • God ekonomisk förståelse och erfarenhet av att följa upp nyckeltal och resultat.
  • Van användare av systemstöd och goda kunskaper i Officepaketet.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort.
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknad eller försäljning är meriterande.
Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.
Mer info
Kontaktperson Stefan Brink, Regionchef Nord
Telefon 072-701 68 47
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.