Mejeriansvarig Coop Eken

Mejeriansvarig Coop Eken

Coop Eken söker en mejeriansvarig med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som är en driven och positiv person som värdesätter mötet med våra kunder och som älskar god service och försäljning. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en levande butik som inspirerar kunden alla dagar i veckan. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg att hantera stressiga situationer.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, varuplock och exponering. Du kommer främst vara placerad i mejeriet där du tillsammans med dina kollegor skapar en avdelning med högt säljtryck som inspirerar våra kunder. I tjänsten ingår ekonomiskt ansvar för avdelningen såsom säljplanering och inköp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka som föregås av en provanställning. Tillträde sker under september 2022. Arbetstiderna varierar och innebär arbete på både dagtid, kvällar och helger. Tidigare erfarenhet som butikssäljare är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår butikschef Nina Westerberg tfn: 010-747 49 01.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 30 juni 2022. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och intervjuer planeras ske under sommaren. Ansök redan idag via Coopmitt.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.