Butikssäljare bröd & deli Coop Eken

Butikssäljare bröd & deli Coop Eken

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning och vill vara med att utveckla vår brödavdelning samt vår delikatess i en roll som butikssäljare. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till matglädje.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg att hantera stressiga situationer.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du är delaktig i butikens drift med varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, kassaarbete och exponering. Du kommer främst arbeta på vår brödavdelning samt i vår delikatess. Vi tror att du har ett brinnande intresse för mat och matlagning och ser det som mycket meriterande om du tidigare arbetat med matlagning, exempelvis i en roll som kallskänka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka som föregås av en provanställning. Tillträde sker under september 2022. Arbetstiderna varierar och innebär arbete på både dagtid, kvällar och helger.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår butikschef Nina Westerberg tfn: 010-747 49 01.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 30 juni 2022. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och intervjuer planeras ske under sommaren. Ansök redan idag via Coopmitt.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.