Säljledare Kolonial Coop Extra Skutskär

Säljledare Kolonial Coop Extra Skutskär

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget att ansvara över vår kolonialavdelning. Du har ett stort intresse för mat, en servicekänsla utöver det vanliga och älskar att sälja och alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och ha många bollar i luften samt att du känner dig trygg stressiga situationer. Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad och har ett stort engagemang i ditt arbete.

Ditt ansvarsområde kommer omfatta butikens kolonialvaror. Till din hjälp har du ett säljglatt team av medarbetare, med olika bakgrunder och erfarenheter, men alla med intresse att sälja och ge kunden den bästa servicen. Tillsammans med dina medarbetare ska du erbjuda våra kunder fräscha, inspirerande och säljande avdelningar varje dag.

Du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med avdelningens ekonomi. Som säljledare sitter du även med i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar strategiskt för butikens ständiga utveckling. Tidigare erfarenhet av dagligvaruhandeln är mycket meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Nina Westerberg tfn: 010-747 50 01.

Välkommen med Din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 3 februari 2019. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök vi coopmitt.se
Mer info
Kontaktperson Nina Westerberg
Telefon 010-747 50 01
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.