Säljledare Färskvaror Coop Extra Skutskär

Säljledare Färskvaror Coop Extra Skutskär

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget för att vara med och driva, leda och utveckla vår färskvaruavdelning. Vi ser att du som söker har ett servicetänk i toppklass samt ett brinnande intresse för mat och försäljning.

Som person gillar du att ha många bollar i luften, arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du är innovativ, serviceinriktad, kreativ och har ett stort engagemang och positiv inställning till arbetet.

Som säljledare ska du vara en förebild för dina medarbetare och tycka det är roligt att leda och motivera andra. Tillsammans med ditt team ska du varje dag erbjuda våra kunder en fräsch, inspirerande och säljande färskvaruavdelning där du är den naturliga ledaren som visar vägen framåt. För att lyckas i rollen som säljledare måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap och ha ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare.

Du kommer arbeta aktivt med ekonomiska nyckeltal, ansvara för rutiner och arbetssätt samt följa upp försäljning gentemot budget. Som säljledare sitter du även med i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar för butikens ständiga utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Nina Westerberg tfn: 010-747 50 01.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 3 februari 2019. Ansök via coopmitt.se
Mer info
Kontaktperson Nina Westerberg
Telefon 010-747 50 01
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.