Kock Coop Eken

Kock Coop Eken

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull kock som vill vara med och fortsätta utveckla vårt populära butikskök! Vi vill att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Som kock hos oss kommer du laga all mat från grunden av de råvaror som butiken erbjuder för dagen. Du kommer att vara delaktig i produktionsplanering och inköp, samt se till att uppsatta riktlinjer följs och mål uppnås.

Vi vill att du har yrkeserfarenhet som kock och kunskap för att driva ett framgångsrikt butikskök. Viktigt för rollen är att se möjligheter och sprida en positiv energi till resten av avdelningen. Vidare följer du upp ekonomiska mål och planerar för en effektiv verksamhet som säljer med lönsamhet.

Vi lägger stor vikt vid rätt attityd och viljan att utvecklas. Att du brinner för kundmötet och älskar att laga mat är en förutsättning för ett gott resultat.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 tim/vecka med tillträde snarast.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med vår butikschef Robin Wallén tfn: 010-747 49 01.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 25 november 2018. Ansök via coopmitt.se
Mer info
Kontaktperson Robin Wallén
Telefon 010-747 49 01
Område Gävle
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.