HR- och löneadministratör Vikariat

HR- och löneadministratör Vikariat

Vi söker en heltidsvikarie

från 1 mars tom 30 september 2020.


Är du positiv, effektiv, noggrann, har ett sinne för siffror och håller en hög servicenivå? Då kanske du är vår nya medarbetare!

Vi söker en löne- och HR-administratör till vårt servicekontor i Gävle. Du kommer att ingå i vårt HR- team där du är en av fem kunniga medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen som löne- och HR-administratör kommer du att arbeta med enklare arbetsuppgifter inom lönehantering för Coop Mitts anställda i våra butiker. Du kommer även att arbeta med personaladministrativa frågor så som anställningsbevis, intyg och rekrytering.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har en god datorvana och erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare. Det är meriterande om du har arbetat inom avtalsområden för både tjänstemän och kollektivpersonal. Har du erfarenhet av att arbeta i system som Hogia Personal och Hogia Lön+ är detta extra meriterande men inget krav.

För att trivas i rollen som löne- och HR-administratör är du en ansvarstagande lagspelare med en förmåga att hantera situationer med hög arbetsbelastning. Vidare är du en social person med stor servicekänsla och gillar att jobba i team såväl som självständigt. Du tycker även om att arbeta administrativt, strukturerat och du förstår vikten av noggrannhet i ditt arbete. Vi lägger stort fokus på personliga egenskaper och att du förstår vikten av sekretess och integritet i ditt arbete.

Vill du veta mer eller har frågor angående tjänsten ta kontakt med Monica Gradin, löneansvarig/HR-specialist, tel. 010-747 53 24 eller Susanne Rönnberger, HR-specialist, tel. 010-747 53 23.

Varmt välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via coop.se. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 23 februari 2020.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.