Intern IT-Koordinator till Colabitoil

Intern IT-Koordinator till Colabitoil

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en IT-koordinator till vår verksamhet.

Som IT-koordinator hos oss kommer du att ha en bred och omväxlande roll. Du kommer bland annat att administrera och underhålla företagets befintliga IT system och infrastruktur samt assistera VD i arbetet att tillgodose företagets tekniska behov och utveckling inom så väl mjukvara som hårdvara. Din viktiga roll innebär även att ansvara för olika projekt där du driver projekten från ax till limpa. Vidare kommer du att bistå med intern support i våra egenutvecklade system och samtliga IT tjänster verksamheten tillhandahåller. Arbete med felsökning, reparation och konfiguration av hård- och mjukvara är även förekommande.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett expansivt företag med korta beslutsvägar där du får möjlighet att arbeta självständigt. För att du ska lyckas i din roll erbjuder vi dig flexibilitet och frihet under ansvar där du får utrymme för din kreativitet och ditt eget driv.

Vi på Colabitoil värdesätter välmående och trivseln hos alla våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, där vi kombinerar glädje, professionalitet och laganda skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som brinner för problemlösning och har lätt för att pedagogiskt kommunicera både i tal och skrift. Du är nyfiken, lyhörd och trivs med att arbeta nära bolagets anställda. Du är driven, ansvarstagande, och strävar efter att fortsätta utvecklas i din roll. Vi ser att rätt person har stora möjligheter att utvecklas inom ansvarsområdet. Rollen kräver att man arbetar mycket självständig och trivs med att ta egna initiativ samt att driva egna projekt.

Din kompetens är också viktigt för oss.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och gärna några års erfarenhet av arbete inom IT. För att lyckas i rollen har du en bred kompetens inom IT där du bland annat har kunskaper inom Officepaketet, nätverk, databaser, telefoni, html. Det är mycket meriterande med goda kunskaper inom Active directory, Adaxes, Microsoft Exchange/O365.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. 0733512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

COLABITOIL SWEDEN AB (publ) är ett innovativt och snabbt växande svenskt "Green Tech" företag som syftar till att bidra till ett mer hållbart samhälle. Företaget grundades 2013 med visionen att utveckla och saluföra framtidens fossilfria drivmedel och på det sättet göra det möjligt för våra kunder att minska klimatpåverkan. Idag fokuserar Colabitoil framför allt på att utveckla och producera förnybara drivmedel som kan ersätta fossil bensin, diesel och flygbränsle. Bolaget bedriver fem affärsområden, produktion - licensiering - trading - hamn samt försäljning/distribution. Colabitoils kärnverksamhet finns i Sverige men affärsområden för licensiering och trading arbetar med kunder över hela världen - antingen direkt eller via vårt globala nätverk av partners. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market (COLAB).