Stationschef till GDG-Macken

Stationschef till GDG-Macken

Dina arbetsuppgifter

Colabitoil söker nu en stationschef som vill vara med och utveckla och driva samt ha det övergripande ansvaret för den dagliga driften av macken. I rollen har man resultat- och personalansvar vilket innebär att det blir både operativt och administrativt arbete. Att vara ansvarig för GDG-Macken innebär att du tar hand om den dagliga verksamheten med allt från att beställa varor och hålla ett bra sortiment, till att skapa lönsamhet samt driva och leda personal. En viktig del i arbetet är att driva medarbetarna mot samma mål och skapa engagemang.

Vad erbjuder Colabitoil dig?
Vi erbjuder dig ett arbete där du får eget ansvar att utveckla och forma macken. Hos oss är det högt i tak och vi uppskattar ärlighet samt öppen kommunikation.

Är du en person som trivs med att arbeta självständigt och ta helhetsansvar samt triggas av att utveckla en verksamhet, då är du välkommen till oss på Colabitoil!

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av butiksarbete i ledande roll, gärna inom branschen men främst inom livsmedel. Du har tidigare haft personalansvar och är en duktig säljare. Du är strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är flexibel och har förmågan att delegera och prioritera. Som person är du positiv, social och trivs i mötet med kund. Det är viktigt att du har god datavana samt gillar administrativt arbete.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering och eventuella frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Annika Mörck på 073-351 27 69.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 15 december.
Mer info
Kontaktperson Annika Mörck
Telefon 073-351 27 69
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Colabitoil Sweden AB (publ) grundades 2013 med visionen om att utveckla framtidens fossilfria drivmedel. Från Norrsundet norr om Gävle förser företaget transportbranschen, företag och konsumenter med förnybara drivmedel. Utbudet av varor och tjänster gör det möjligt för kunder att sänka sina koldioxidavtryck genom att kombinera högkvalitativa förnybara oljeprodukter med bra service. Colabitoil bedriver verksamhet inom tre områden; Försäljning och distribution av framförallt fossilfria drivmedel, Forskning och utveckling inom drivmedelssektorn samt Licensiering av teknik för framställande av fossilfri bensin och flygbränsle. Vi är cirka 55 anställda i koncernen om 6 bolag och driver drygt 40 publika tankstationer.

Colabitoil GDG-Macken AB förvärvades i oktober 2018 och ingår sedan dess i koncernen som första och enda bemannade drivmedelsstation. Under 2019 har GDG-Macken genomgått omfattande renoveringar. Macken är den enda centrala macken i Gävle, har öppet dygnet runt och erbjuder ett utbud från motoroljor till butiksberedda smörgåsar.