Etableringsansvarig på Colabitoil

Etableringsansvarig på Colabitoil

Dina arbetsuppgifter

Colabitoil söker en person som ska ansvara för arbetet kring etablering av nya tankstationer runt om i landet samt även ha det övergripande ansvaret för företagets befintliga tankstationer.

På avdelningen ansvarar du för en grupp som idag består av två personer. Detta är en ny be-fattning vilket ger dig möjlighet att forma arbetet tillsammans med de två övriga personerna i gruppen. Dina arbetsuppgifter är att leda och fördela arbetet gällande såväl nyetableringar men även driften och underhållet av de befintliga tankstationerna. Det innefattar bland annat löpande reparationer, besiktningar, planerat underhåll samt förnya och förhandla avtal och tillstånd.

En stor och viktig del kommer att ligga på nyetableringar av nya tankstationer. Du kommer att självständigt driva projekten framåt och jobbar i samråd med marknad och försäljningsavdel-ningen när det kommer till att hitta lämplig mark samt ansöka om tillstånd för nya stationer. Du upprättar kostnadskalkyler, upphandlar tjänster och material. Du ansvarar även för uppföljning mot upprättade kalkyler samt genomför utvärdering av avslutade projekt.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du får chansen att ta mycket eget ansvar och ansvara över dina egna processer. Är du en person som trivs med att arbeta självständigt och ta hel-hetsansvar samt triggas av nya utmaningar, då är du välkommen till oss på Colabitoil!

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning samt har flera års erfarenhet av projektledning inom t.ex. mark, bygg, entreprenad eller etablering. I arbetet som etableringsansvarig på Colabitoil har du stort eget ansvar vilket kräver att du är en problemlösare, är driven och självgående. Då transport- och drivmedelsbranschen styrs av många olika regler och myndighetskrav är det en stor fördel om du tidigare arbetat med olika reglemente gällande den branschen. I rollen ingår det budget- och resultatansvar vilket gör att du behöver ha viss kunskap inom ekonomi. Vi ser att du har god datavana och är en van användare av Excel. Som person är du engagerad, social och ärlig. På Colabitoil är det högt i tak och de uppskattar ärlighet samt öppen kommunikation så det ska kännas självklart för dig.

Colabitoils verksamhet bedrivs idag i Norrsundet. Huvudkontoret kommer att flytta in till centrala Gävle i början av 2020.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering och eventuella frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Annika Mörck på 073-351 27 69.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 15 december.
Mer info
Kontaktperson Annika Mörck
Telefon 073-351 27 69
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Colabitoil Sweden AB (publ) grundades 2013 med visionen om att utveckla framtidens fossilfria drivmedel. Från Norrsundet norr om Gävle förser företaget transportbranschen, företag och konsumenter med förnybara drivme-del. Utbudet av varor och tjänster gör det möjligt för kunder att sänka sina koldioxidavtryck genom att kombinera högkvalitativa förnybara oljeprodukter med bra service. Colabitoil bedriver verksamhet inom tre områden; För-säljning och distribution av framförallt fossilfria drivmedel, Forskning och utveckling inom drivmedelssektorn samt Licensiering av teknik för framställande av fossilfri bensin och flygbränsle. Vi är cirka 55 anställda i koncernen om 6 bolag och driver drygt 40 publika tankstationer.