Lärarvikarier

Lärarvikarier

Dina arbetsuppgifter

Vi har uppdrag på flera förskolor och skolor i Gävle och söker nu drivna lärarvikarier med erfarenhet för långtidsbemanning eller rekrytering. I arbetet kommer du ta ansvar för ditt uppdrag och skapa meningsfulla och begripliga sammanhang för barn och ungdomar. Längden på uppdragen kan skilja sig åt, så även skolform. Vi arbetar mot både kommunala och fristående huvudmän.

Din profil

Vi söker dig, legitimerad lärare, lärarstudent eller du med likvärdiga erfarenheter, till förskola, grundskola och gymnasium. Du har erfarenhet av undervisning och är väl insatt i styrdokumenten för respektive skolform. Som person är du välplanerad och strukturerad och har lätt för att möta människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du trivs i förskolans eller skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka?
Som lärare hos oss kommer du att arbeta som konsult ute på skolorna. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult.

Som anställd hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Alla konsultchefer på Clockwork Skolbemanning har en bakgrund som lärare eller förskollärare, vilket innebär att du kan få stöd och handledning vid pedagogiska och didaktiska frågor.

Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal där du självklart blir inbjuden.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.

Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Besök oss gärna på:
facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Jonathan Boström
Telefon 073 351 27 56
Område Gävle
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se