Vi söker efter en IT-projektledare

Vi söker efter en IT-projektledare

Om företaget

På uppdrag av vår kund som är verksam inom IT-branschen söker vi nu efter en projektledare.
Vår kund är specialister inom informationsteknologi och tillhandahåller lösningar som skapar hållbar digitalisering för företag och offentliga verksamheter i hela landet.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos vår kund kommer du ha en nyckelroll i arbetet med att stärka positionen som strategisk partner och rådgivare inom digitalisering. Du kommer tillhöra en lokal grupp av projektledare och strateger i Gävleborg, men ges möjlighet att verka i projekt på både den regionala och nationella marknaden om du så önskar.

Du kommer i stor omfattning ansvara för och driva olika typer av verksamhetsnära digitaliseringsprojekt hos kunder. I rollen ingår också att ibland se inåt i organisationen och åta sig interna uppdrag för att göra vår egen verksamhet bättre.

Den här processen är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd direkt av vår kund.

Din profil

Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga för oss. Vi välkomnar dig som är en lagspelare som sätter laget före jaget och känner genuin glädje i det du gör. Som projektledare brinner du för projektledaruppdraget och sprider energi till kollegor och projektmedlemmar. För dig är kundfokus och en leverans som utvecklar kundens verksamhet ytterst viktigt, därför är du affärsmässig och besitter förmågan att framgångsrikt leda och styra dina projekt från ax till limpa.

Vi erbjuder dig en bred och varierande roll där du är med och bidrar i vår affärsutveckling inom området projektledning.

Din kompetens är också viktigt för oss. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av att driva verksamhetsnära projekt inom IT och digitalisering. Du bör ha erfarenhet av att leda projekt inom offentlig och kommunal förvaltning och/eller privata bolag med +500 anställda. Vi har krav på att du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Meriterande egenskaper inkluderar:
  • Erfarenhet inom IT-infrastruktur och /eller från Cloud-området
  • Certifiera Scrummaster
  • IPMA-certifiering
  • ITIL-certifiering
  • Certifiering i projektmetodik XLPM
Ansökan

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se