Systemkonsult

Systemkonsult

Om företaget

På uppdrag av vår kund som är verksam inom IT-branschen söker vi nu efter en Systemkonsult.
Vår kund är specialister inom informationsteknologi och tillhandahåller lösningar som skapar hållbar digitalisering för företag och offentliga verksamheter i hela landet.

Dina arbetsuppgifter

Som Systemkonsult hos kommer du att tillhöra en ett team av kompetenta medarbetare som brinner för kundnöjdhet. Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring Office 365 samt Azure, och även vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support.

Din profil

Vi söker dig med kompetens inom Microsoft Office 365, Microsoft Exchange och Azure. Du är van vid att arbeta självständigt med kunder och utifrån deras utmaningar skapa ett mervärde. Du har ett strukturerat arbetssätt och som person är du lyhörd, serviceinriktad samt har en god samarbetsförmåga.

För att lyckas som systemkonsult inom Azure och O365 behöver du:
  • Erfarenhet av att arbeta med större Skype, Exchange och Office 365 miljöer.
  • Erfarenhet att jobba med Azure lösningar.
  • Förmåga att felsöka och optimera befintliga system/miljöer.
  • Ha arbetat med drift och förvaltning av större verksamheter.
Meriterande egenskaper inkluderar:
  • Certifieringar inom Microsoft Office 365/Exchange/Azure.
  • Certifieringar inom Microsoft Windows Server.
  • Kunskaper inom Powershell.
  • Kunskaper inom Azure AD
  • Kunskaper inom identitetshantering.
Ansökan
För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se