Produktionsmedarbetare i Gävle/Tierp

Produktionsmedarbetare i Gävle/Tierp

Dina arbetsuppgifter

Är du en praktiskt lagd person som nu söker nya utmaningar? Oavsett om du är ny inom industrin och nyfiken på vad arbetet innebär eller söker dig vidare för nya arbetsuppgifter i din karriär så kan du vara den vi söker till uppdrag hos våra industrikunder runtom i Gävle och Tierp!

Vi söker främst montörer till olika monteringsjobb hos flertalet kunder vilket innebär att arbetsuppgifterna varierar beroende på vart du kommer jobba. Gemensamt för tjänsterna är att du arbetar med att montera ihop komponenter av olika storlekar tillsammans med dina kollegor. Ibland arbetar du på lina vilket innebär att du monterar på löpande band, på andra avdelningar monterar du ihop större komponenter som gör arbetet mer fysiskt krävande. Andra tjänster som är vanligt förekommande hos våra kunder är till exempel maskinoperatör, logistikmedarbetare samt truckförare.

Arbetstiden kan vara både dagtid eller skift och vi söker för längre och kortare uppdrag hos våra kunder. Ofta börjar uppdragen med kort varsel och det är därför fördelaktigt om du är tillgänglig omgående.

Din profil

För att passa i den här rollen ser vi att du är en nyfiken och driven person som tar sig an sina arbetsdagar med en positiv inställning. Du är en riktig lagspelare som drivs av att uppnå mål tillsammans med dina kollegor. Att hålla hög kvalitet är alltid din första prioritet samtidigt som du utför ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har arbetat som montör tidigare eller har annan praktisk erfarenhet i kombination med ett tekniskt intresse. Till vissa av tjänsterna söker vi dig som har kunskap och erfarenhet inom el och elsäkerhet. Om du har truck- eller traverskort ser vi det som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Ansökan

Vill du jobba på Clockwork? Då tar vi gärna emot din ansökan redan idag, då urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan på www.clockworkpersonal.se senast 2022-12-18. Vid frågor kring tjänsten kontakta gärna Maja Holm på 070-8215323 eller maja.holm@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maja Holm
Telefon 070 821 53 23
Email Mejla Maja Holm
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se