Produktionsmedarbetare för kommande uppdrag

Produktionsmedarbetare för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Inför kommande uppdrag i höst söker vi nu drivna och nyfikna personer för uppdrag inom industrier i Gävle och Tierpområdet. Om du har erfarenhet inom industrin eller vill ta dig an nya utmaningar i produktionsmiljö kanske det är dig vi söker!
Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och arbetsplats, men vi söker bland annat montörer, maskinoperatörer och logistikmedarbetare. Som montör arbetar du med att montera ihop komponenter av olika material och storlekar samt göra kvalitetskontroller av slutprodukten. Om du arbetar som maskinoperatör kan arbetet innefatta övervakning och styrning av maskiner, underhållsarbete och kvalitetskontroller. Som logistikmedarbetare arbetar du på lager, med bland annat materialhantering, plockning och packning samt truckkörning. Att arbeta i en produktion kan ibland vara fysiskt krävande då det kan innefatta tunga lyft och kroppsligt arbete.
Beroende på tjänst och arbetsplats kan arbetstiderna variera då såväl dagtid som skift förekommer.

Din profil

Vi söker dig som tar dig an dina dagar med en positiv och ambitiös inställning. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och du tar egna initiativ och ansvar för ditt arbete. Att hålla hög kvalitet är alltid din första prioritet samtidigt som du utför ditt arbete på ett effektivt sätt. Ofta arbetar du mot en uppsatt deadline vilket ställer krav på effektivitet och struktur.
Vi ser gärna att du har arbetat inom industrin tidigare eller har annan praktisk erfarenhet i kombination med ett tekniskt intresse. Om du har truckkort och erfarenhet av truckkörning ser vi det som meriterande.
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos någon av våra industrikunder i Gävle eller Tierp. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Ansökan

Är du redo för nya utmaningar i höst och tycker att det här låter som något för dig? Då tar vi gärna emot din ansökan på vår hemsida www.clockworkpersonal.se, senast 2021-08-22. Vid frågor kring tjänsten kontakta Moa Tjärnström på 073-351 27 08 eller moa.tjarnstrom@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Moa Tjärnström
Telefon 073 351 27 08
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se