It-tekniker/supporttekniker

It-tekniker/supporttekniker

Dina arbetsuppgifter

För att tillgodose den stora efterfrågan hos våra kunder söker vi nu efter flera drivna och självgående IT-tekniker för längre uppdrag samt rekryteringar.

Som It-tekniker/supporttekniker har du själv eller via något av våra kundteam daglig kontakt med våra kunder och deras verksamhet. Du kommer att hjälpa kunderna i deras miljöer med installationer, leveranser, Onsite support, telefonsupport, och felsökning inom klient och klient/applikationslösningar. Du kommer att arbeta med kunder i hela Gävleborgs län.

Din profil

För att lyckas som Teknikkonsult inom klientlösningar behöver du gärna ha erfarenhet och kompetens inom IT-support. Du bör ha god affärsförståelse och förmåga att i tal och skrift kommunicera på svenska och engelska. Vi ser också gärna att du har förmåga att själv styra och driva mot uppsatta mål.
Vidare har du goda kunskaper inom Windows OS, O365, Exchange och Nätverk. Vi ser gärna att du även har arbetat med skrivare och skrivarehantering, ärendehanteringssystem, remote användare, felsökning samt installation av hårdvara. Vidare Innehar du körkort B och behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande egenskaper inkluderar högskola/universitet eller yrkesinriktad högskola. Tidigare erfarenhet av att leda andra, inom yrkeslivet eller på fritid är väldigt meriterande. De certifieringar som är relevanta för en del av våra kunder är MSCA W10, Microsoft Mobility, Microsoft Productivity path.

Eftersom att arbetet sker i nära samarbete med kunden som även blir kollegor, är det viktigt att du är positiv, social och har god samarbetsförmåga. Du är självständig och förstår sambandet mellan god service och ett lyckat resultat. Vidare är du en driven, tålmodig och serviceinriktad person som har god prioriteringsförmåga vid stressiga situationer. Då du är en viktig medarbetare som arbetar nära kunden lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Poria Shademani på 0733-512720.
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se