First Impression Manager till Clockwork Gävle

First Impression Manager till Clockwork Gävle

Dina arbetsuppgifter

Andra kanske kallar det vi söker receptionist, kundmottagare, kontorsansvarig eller entrévärd. Vi tycker inte att någon av dem gör den här rollen rättvisa, så därför har vi valt att kalla det för First Impression Manager - vår kanske allra viktigaste roll.

För som First Impression Manager hos oss på Clockwork är du den första våra kandidater, kunder och deltagare träffar, både på vårt fina kontor i Gävle och i vår växel. Du välkomnar alla med ett varmt leende och en solig energi oavsett anledning till deras besök hos oss. På vår växel tar du emot samtal från hela landet där frågorna du får handlar om allt mellan himmel och jord, och du gör alltid ditt bästa för att hjälpa till på smidigaste sätt. Vi är väldigt stolta över vårt stora och nyrenoverande kontor på bästa läge i centrala Gävle och du bidrar till att hålla lokalerna snygga och representativa. På ditt bord hamnar även ansvaret för bland annat kontorsmaterial, vår bilpool, leverantörskontakter och, enligt många det viktigaste, kaffemaskinerna. Du kommer med all säkerhet få hjälpa till med en massa andra saker också, hos oss jobbar vi efter mottot Power of Now vilket innebär att dagarna är omväxlande, fartfyllda och flexibla.

Din profil

Du känner nog redan nu om du är rätt person för det här viktiga uppdraget, men vi berättar gärna vilka egenskaper vi tror är centrala för att du ska trivas som First Impression Manager. Vi tycker det är viktigt att du drivs av att göra skillnad för såväl våra kunder, kandidater och deltagare som för dina kollegor på kontoret. Du har den magiska förmågan att alltid ligga steget före och älskar att få chansen att överträffa förväntningar. Servicekänsla har du såklart ut i fingerspetsarna och genom att bara vara dig själv får du människor omkring dig att trivas. För att få ihop dina dagar med varierade uppgifter och stundtals högt tempo är det en förutsättning att du kan arbeta strukturerat och har sinne för detaljer.

Vad du har gjort tidigare eller har för utbildning är inte så viktigt - det viktigaste är att du vill gå till jobbet varje dag med ambitionen att bidra till en bättre framtid på det sätt du kan. För att snabbt komma in i rollen är det dock bra om du har administrativ erfarenhet, har arbetat med service i någon form och har B-körkort. Du pratar svenska och engelska obehindrat och skulle du dessutom prata något annat språk ser vi det som en stor fördel.

Ansökan

Har du nu läst det här och känt hur kroppen fyllts av energi, hur ett leende börjat leta sig fram och fått den starka känslan av att det är här jag hör hemma? Vad häftigt! Då vill vi verkligen få veta mer om dig. Börja med att skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2022-08-14, urval kommer ske efter sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Josefine Hjelte på josefine.hjelte@clwork.se eller Linus Forslund på linus.forslund@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se