Erfarna industrimedarbetare till uppdrag hos kund

Erfarna industrimedarbetare till uppdrag hos kund

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu fler industrimedarbetare till kommande uppdrag hos våra industrikunder i Gävle och Sandviken. Är du tekniskt lagd, har erfarenhet av arbete i produktionsmiljö och vill utvecklas tillsammans med oss?

Vi söker dig som har arbetat som tekniker, mekaniker eller reparatör inom industrin och vill anta nya utmaningar. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, men gemensamt är att du arbetar med felsökningar och reparationer i nära samarbete med såväl kunder som kollegor. Du har truckkort, traverskort och B-körkort, har du dessutom erfarenhet av svetsning och heta arbeten ser vi detta som meriterande.

Arbetstiderna varierar beroende på uppdrag, både dagtid och skiftgång förekommer.

Din profil

Du som söker är en självgående problemlösare som har förmågan att behålla en positiv attityd i stressiga situationer. Struktur och ordning är något du inte tummar på, samtidigt som du kan vara flexibel i arbetet. Att arbeta med kroppen i högt tempo är inget problem för dig, och du trivs med att arbeta både i team och självständigt.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Urvalet av ansökningarna kommer att pågå löpande under hösten och vintern, så skicka in din ansökan så snart du kan dock senast 2019-12-20.
För mer information är du välkommen att kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller josefine.hjelte@clwork.se. Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linus Forslund
Telefon 073-351 27 37
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se