Driftsamordnare till våran kund i Gävle

Driftsamordnare till våran kund i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i Gävle söker vi dig som vill arbeta med samordning av verksamheten i de olika driftområdena inom mark/anläggning. Som driftsamordnare har du uppdraget att vara en stödfunktion i det pågående implementerings och utvecklingsarbetet gällande deras driftavtal. I din roll som driftsamordnare arbetar du med beställningar, kalkyler, produktionsplanering, reklamationer, inköp samt uppföljning av uppdrag och avtal. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är följande:
  • Medverka vid kontroller, besiktningar och tillsyn inom befintliga avtal och uppdrag.
  • Medverka i uppföljningsmöten.
  • Medverka vid beredning och förarbeten av uppdrag till produktionsgrupperna.
  • Hantera reklamationer.
  • Medverka i anbuds och kalkylarbeten.
  • Stödja specifika uppdrag inom exempelvis växtinköp, växtleveranser och blomsterprogram.
Din profil

För att passa i rollen som driftsamordnare till mark och anläggning har du utbildning inom anläggning alternativt en yrkesutbildning som anläggningsingenjör/entreprenadingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser även att du har erfarenhet av administrativt arbete och att du tidigare arbetat i en beställande roll. Att du har erfarenhet inom anläggning är ett krav i denna tjänst.

Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och tar ansvar för ditt eget arbete. Struktur och noggrannhet är något du aldrig tummar på och du är prestigelös i ditt sätt att vara. Rollen innebär mycket kontakt med intern personal vilket innebär att du behöver vara serviceinriktad, kommunikativt duktig och professionell i ditt bemötande.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos en av våra kunder i Gävleområdet. Vi söker dig som är tillgänglig omgående och uppdraget sträcker sig till årsskiftet med chans till förlängning. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Känns detta som något för dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2021-03-28. Hör gärna av dig om du har frågor till Simon Lindberg på 073-351 27 99 eller simon.lindberg@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Simon Lindberg
Telefon 0733512799
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se