Controller till framgångsrikt företag i Hudiksvall

Controller till framgångsrikt företag i Hudiksvall

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta dig an nästa utmaning som Controller hos en av våra kunder i Hudiksvall. Här får du möjlighet jobba på ett kvalificerat uppdrag hos en framgångsrik och stor arbetsgivare. Låter det som det här intressant för dig? Sök då tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Som controller ingår du i ett team som arbetar nära övrig verksamhet.
Du kommer till exempel att:
  • Vara delaktig i framtagande och analys av bokslut
  • Arbeta med löpande uppföljning, rapportering och utredning
  • Utveckla rutiner och arbetssätt
Du kommer att vara anställd via oss på Clockwork och arbeta ute hos vår kund. Start för tjänsten är så snart som möjligt och pågår ca 6 månader. Det finns goda möjligheter att periodvis arbeta hemifrån och tjänsten kan begränsas till deltid (om så önskas).

Din profil

Du som söker tjänsten ges möjligheten att antingen blir anställd via oss på Clockwork under uppdraget eller så driver du eget företag idag och hellre vill jobba som underkonsult via oss. Vi är flexibla gällande båda anställningsformerna. Du erbjuds dessutom flexibilitet till att jobba hemifrån och utgå från en annan ort, så länge du är rätt person.

Vi söker dig som:
  • Har högskoleutbildning inom ekonomi eller industriell ekonomi
  • Du har tidigare arbetat som controller (meriterande är om du arbetat med verksamhetsstyrning inom tillverkningsindustrin)
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftlig
  • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet (framförallt Excel)
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta resultatinriktat, har en helhetssyn och är analytisk i ditt arbetssätt. Vidare har du god kommunikativ förmåga och förstår värdet av att skapa goda relationer då du kommer ha flera interna kontaktytor. Du driver arbetsuppgifter framåt och kommer gärna med nya lösningar för att förbättra verksamheten. Du tar stort eget ansvar och är initiativtagande som person.

Varför Clockwork?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har frågor till Linnea Hedenberg på 073- 351 27 84 eller linnea.hedenberg@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Linnea Hedenberg
Telefon 073-351 27 84
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se