Ekonomiassistent till vår kund i Gävle

Ekonomiassistent till vår kund i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Som kvalificerad ekonomiassistent hos vår kund har du arbetsuppgifter som leverantörsreskontra-skanning, kontering, distribution i e-attest, kundreskontra-inbetalningar, kravhantering, fakturering och löpande bokföring. Du erbjuds en omväxlande och ansvarsfull ekonomitjänst i företaget och tjänsten startar omgående.

Din profil

Vi tror att du som söker tjänsten som ekonomiassistent är en noggrann, strukturerad och effektiv person. Vi ser att du har en ekonomisk utbildning, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare har du goda kunskaper i affärs-och ekonomisystem. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av att självständigt arbetat med fakturering, kundreskontra och leverantörsreskontra, löpande bokföring och andra administrativa uppgifter och även telefonhantering. Vi söker dig som uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Ansökan

Känner du att det här är precis den utmaning du är på jakt efter? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, dock senast 2022-11-28. Detta är en rekrytering och du blir anställd utav företaget. Vid frågor kring tjänsten kontakta Pernilla Antonsson på 0733-51 27 31 pernilla.antonsson@clwork.se.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pernilla Antonsson
Telefon 073 351 27 31
Email Mejla Pernilla Antonsson
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 nov 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se