Lärare till mindre friskola

Lärare till mindre friskola

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en lärare för undervisning i huvudsak årskurs 4.

Tjänsten är på heltid med omgående start och löper terminen ut.

Din profil

Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare eller har relevant erfarehet för tjänst. Kanske är du lärarstudent i slutet av studierna? Kanske är du pensionär som längtar tillbaka till skolans värld? Som person har du lätt att bygga relationer med människor. Du har eleverna i fokus och anpassar undervisningen så att de kan nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på grundskolan sedan tidigare. Vi erbjuder en härlig F-6 skola i ett mindre sammanhang med engagerad personal och ledning.

Som lärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns det möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Du kommer också att ha en handledare på Clockwork som du kan vända dig till med pedagogiska frågor.

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se, lediga jobb/pedagogik.
Gilla oss; facebook.com/skolbemanning

För lediga chefsjobb inom skola, gå med i vår grupp: https://www.facebook.com/groups/rektorer/
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073 3512727
Område Gävle
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se